Syltning

Syltning

Basis syltelage

  • 1 dl sukker
  • 1 dl vand
  • 2 dl eddike
  • 10 stk peberkorn
  • 3 stk laurbærblad

Hæld alle ingredienserne i en kasserolle og kog dem op. Put i mellemtiden den råvare, du ønsker at sylte i et skoldet patentglas. Så snart lagen når kogepunktet, tages den af varmen og hældes i patentglasset. Lagen skal dække den råvare, du sylter. Luk glasset og lad det stå ved stuetemperatur i et døgn. Næste dag stiller du glasset på køl ‒ nu har du syltede godter til de næste mange uger. 

Syltede Rødløg

Link til opskrift , Link til video

Andet link

Forberedelse: 60 min

Holdbarhed: 4 uger på køl 

Syltning af agurker


Link til opskrift , Link til video

Forberedelse: 20 min

Holdbarhed: 4 uger på køl

Næste opskrift


Link til opskrift , Link til video

Forberedelse: 20 min

Holdbarhed: 4 uger på køl

Næste opskrift


Link til opskrift , Link til video

Forberedelse: 20 min

Holdbarhed: 4 uger på køl